Dušek SIRMIUM PLATINUM

Stiglo je prolazno doba, vreme je da se letnje stvari polako pakuju, a zimske vade iz dubine ormara, frotiri se skupljaju a ćebadi šire, samo dušek ostaje isti. Philip Dušeci imaju sjajno rešenje za ovakav problem – Sirimum Platinum dušek sa letnjom i zimskom stranom, koji je u septembru snižen za 10%.

Sirmium Platinum dušek poseduje navlaku koja se sastoji od dve različite strane. Sa jedne je organski pamuk koji sprečava kožne alergije, a sa druge svila koja leti hladi a u zimskom periodu greje, zbog čega je ovaj dušek, kraljevskog kvaliteta, savršen za letnju vrućinu i spreman za hladnu zimu. 

Dalje u tekstu možete pogledati više o ovom dušeku.

UDOBNOST – Super Micro džepno jezgro sa cca 1.100 opruga po kvadratnom metru je najsofisticiranije džepno jezgro do sada. Sa povećanjem broja opruga postignuto senzitivnije prilagođavanje i podupiranje individualne linije tela spavača. Ovaj dušek garantuje mirno spavanje bez okretanja.

ALOE BIO MEMORY PENA – bio memory pena napravljena od sirovina biljnog porekla u gustini od 90kg/m3 je najkvalitetnija do sada napravljena memory pena. Ovo je proizvod koji garantuje maksimalnu relaksaciju u harmoniji sa prirodom.

SVILA/ORGANSKI PAMUK – Navlaka ovog dušeka sastoji se od dve različite strane, sa jedne svila a sa druge organski pamuk.