fbpx

Sirmium

Aurum

1
UDOBNOST

za razliku od džepnog jezgra sa standardnim prečnikom opruga koji imaju nešto više od 250 opruga po m2 Micro pocket jezgro u ovom dušeku ima 500 opruga po m2 pa je samim tim mnogo senzibilnije na telesnu težinu spavača.

2
OJAČANJE

ivice dušeka su ojačane slojem poliuretanske pene.

3
TRAJNOST

biogreen je dobijen iz prirodnih, nezagađujućih i obnovljivih esencijalnih ulja biljnog porekla. Izuzetno je otporan, elastičan i trajan.

4
SVILA/ORGANSKI PAMUK

navlaka ovog dušeka sastoji se od dve različite strane: sa jedne svila a sa druge organski pamuk. Svila je prirodni proizvod napravljen od vlakana izuzetnog kvaliteta. Njena vlakna su u isto vreme prijatna i meka a izuzetno jaka i otporna. Svila leti hladi a u zimskom periodu greje. Organski pamuk ne sadrži bilo kakve hemijske sintetičke supstance, sprečava kožne alergije i brzo se oslobađa suvišne vlažnosti.

5
SVILA

Svila je prirodno proteinsko vlakno. Dobija se iz čaura, kokona, larvi dudove svilobube. Uvek atraktivnog izgleda i dodira, svila se već vekovima koristi u tekstilnoj industriji. Elastičnost vlakana svile sa izuzetnom prirodnom zateznom čvrstoćom osigurava nesmetan protok vazduha čineći ga uvek svežim. Vrlo je prijatna i mekana na dodir i za kožu a u isto vreme prijatna kako zimi tako i leti. Dobar je izolator i poseduje antialergijska i antibakterijska svojstva.

Sirmium

Aurum

  1. platno (svila)
  2. osnovna navlaka
  3. bioGreen
  4. vuneni filc
  5. micro džepno jezgro
  6. PU pena box
  7. čelična traka
  8. platno (pamuk)

PORUČITE ON LINE

VAŠ NOVI PHILIP DUŠEK

NAŠ KATALOG


BIĆE NAM DRAGO DA PREUZMETE NAŠ
KOMPLETAN ŠTAMPANI KATALOG
DUŠEKA, PRESVLAKA I JASTUKA U PDF FORMATU.