O Balance dušeku

Razne studije smatraju da je dušek potrebno menjati na 7 godina. Ljudi ovu činjenicu često zanemariju i lako se događa da prestar dušek prvo osetite po simptomima, kao što je bol u leđima ili loše spavanje.

Ukoliko u planu imate kupovinu novog dušeka, možda će Vas obradovati vest da Philip Dušeci u junu mesecu daju popust od 10% na dušek sa džepnim jezgrom, dušek Balance. 

U ovom jezgru, svaka opruga je upakovana u zaseban „džepić“ koji složen u kolonu biva spojen sa ostalim „džepićima“ u mrežu tako da formira kompaktnu celinu koja je ugradnjom obostranog flaha još dodatno ojačana po rubovima. Opruge kod ovog tipa jezgara su malog prečnika tako da ih ima više u odnosu na bonnell sistem jezgara. Zahvaljujući tome ova jezgra pružaju najkvalitetniju „tačkastu“ elastičnost od svih žičanih jezgara u ponudi. Pakovanjem u zasebne male džepiće, povećava se udobnost jer svaka opruga zasebno reaguje na pritisak tela i tako proprocionalno težini svakog dela tela vrši potporu. 

Više o ovom dušeku pogledajte u nastavku.

Udobnost – džepna jezgra pružaju optimalnu „tačkastu“ potporu telu a na pritisak reaguju samo opterećene opruge dok ostale miruju. Upotrebom trozonskog džepnog jezgra poboljšana su ergonomska svojstva ovog modela dušeka pružajući jaču potporu lumbalnom delu kičme. Sloj poliuretanske pene dodatno omekšava pritisak dušeka na telo.

Ojačanje – ivice dušeka su ojačane pojačanim slojem poliuretanske pene.

Prozračnost – ovaj model poseduje prozračnu 3D traku koja omogućava bolji protok vazduha.

Tekstil – kvalitetna antibakterijska tkanina od viskoze sprečava razvoj grinja i mikroorganizama Viscosa Viskoza je mek, svilenkast tekstil napravljen od čistih celuloznih vlakana brilijantnih boja. Svojstva viskoze su slična svojstvima pamuka i ostalih celuloznih vlakana. Viskoza brzo upija vlagu i osigurava nesmetan protok vazduha kroz sam dušek. Vrlo je prijatna i mekana na dodir a u isto vreme prijatna kako zimi tako i leti.

Cene se razlikuju u zavisnosti od dimenzija, a možete ih pogledati OVDE. Dušeke takođe možete pogledati i u našim maloprodajnim objektima u Beogradu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.