Akcija na dušek BIO GREEN

Vodeći računa o novim materijalima i proizvodima, koji su sposobni da zadovolje sve potrebe i zahteve za poboljšanjem kvaliteta spavanja, predstavljamo vam novu seriju bio dušeka. Dušeci iz bio serije imaju navlake od organskog pamuka koji nije genetski modifikovan i nije tretiran pesticidima i ostalim otrovima. 

Organski pamuk je zdraviji, mekši, prozračniji, prijatniji za kožu i ima hiperalergijsko dejstvo. Korišćenje navlake izrađene od organskog pamuka je primer kako svako od nas, može dati značajan doprinos očuvanju prirode. Pored navlake od organskog pamuka u proizvodnji bio dušeka, koristimo HR penu obogaćenu esecijalnim uljima. Biljke su oduvek igrale važnu ulogu u ljudskim delatnostima. One obezbeđuju hranu, odeću, lekove i svojim mirisom takođe deluju na emocije i misli koje stvaraju prijatnu atmosveru. Eterično ulje razlikuje se od drugih vrsta ulja po tome što ne ostavlja mastan trag. Takođe ima antialergijska i antivirusna svojstva. Eterična ulja napadaju klice ali ne oštećuju tkiva i opšta osobina im je da pomažu jačanje imunog sistema i bore se protiv svih virusa i mikroba. Bio dušeci dozvoljavaju dovoljnu cirkulaciju vazduha, dugo vremena zadržavaju elastičnost i oblik, pogodni su za osobe koje imaju problema sa alergijama. Garantuju najveći komfor, odlično prateći konture tela i ravnomerno raspoređujući pritisak. Oni su antialergijski, higijenski i sporogorivi proizvodi.

Više o ovom dušeku pogledajte u nastavku.

  1. Potpora – PU pena velike gustine pruža dobru potporu i elastičnost dušeka.
  2. Trajnost – otpornost Biogreena je laboratorijski testirana. Izuzetno je otporan, sposoban da održi elastičnost, sačuva svoj oblik i svojstva i nakon dugotrajne upotrebe.
  3. Ergonomska svojstva – Biogreen se oblikuje po konturama i težini tela redukujući površinski pritisak.
  4. Antialergijska svojstva – antialergijski, nezapaljiv proizvod omogućava dobru cirkulaciju vazduha, olakšava isparavanje vlažnosti, ostaje svež i suv te je stoga prijatan na dodir.
  5. Organski pamuk – platna od organskog pamuka ne sadrže bilo kakve hemijske ni sintetičke supstance – sprečavaju kožne alergije i brzo se oslobađaju suvišne vlažnosti.

Cene se razlikuju u zavisnosti od dimenzija, a možete ih pogledati OVDE. Dušeke takođe možete pogledati i u našim maloprodajnim objektima:

Novi Sad, Futoška 64
Beograd, Vračar, Cara Nikolaja II 81
Beograd, Durmitorska 1,
Sremska Mitrovica Jarački put bb