Martovska akcija

Ovog meseca obradujte sebe ili vama drage osobe Philip naddušekom 4cm ili dušekom kraljevskog kvaliteta – Sirmium Gratian dušekom.

Akcija je aktivna na našem Online Shop-u, i u našim maloprodajama na lokacijama: 

📍Beograd | Cara Nikolaja Drugog 81
📍Beograd | Durmitorska 1
📍Novi Sad | Futoška 64
📍Sremska Mitrovica | Jarački put bb
📍Zrenjanin | Nikole Pašića 14

Benefiti naših naddušeka

Oni su pravljeni od posebnih materijala, specijalno dizajniranih za veću udobnost i zdrav i miran san!

  • Memorijska pena, koja je poznata i kao viskoelastična pena, vrsta je pene koja je posebno osetljiva na pritisak i temperaturu. Ona je dizajnirana po principu viskoelastike, što znači da kada primenite pritisak, pena će se prilagoditi obliku vašeg tela, a zatim se vratiti u svoj izvorni oblik kada se pritisak ukloni. To pomaže u stvaranju ravnomerne potpore celom telu tokom spavanja i pomaže u smanjenju bolnih tački pritiska.
    Memorijska pena je takođe vrlo otporna na grinje i druge alergene. Izrađena je od sintetičkih materijala, tako da je prilično izdržljiva te stoga i dugotrajna. 
  • Svilene navlake mogu imati niz zdravstvenih prednosti. Svila podstiče prirodno disanje, pomažući koži da zadrži svoju prirodnu vlagu. Korištenjem svilenih posteljina može pomoći u izbegavanju problema s kožom, poput ekcema. Svila je lagana i stoga ne dodaje dodatnu težinu posteljini, sprečavajući bolove u mišićima uzrokovane težim materijalom. Prirodna prozračnost svile takođe pomaže u regulaciji telesne temperature tokom noći, štiteći vas od toplotnih valova i noćnog znojenja leti i od osećaja jeze zimi. Konačno, svila je hipoalergena – velika prednost za one sa alergijama – a takođe je prirodno otporna na grinje, što je korisno za vaše zdravlje i može pomoći u smanjenju alergija.

Akcija traje do 31.marta.