ODABIR DUŠEKA

Uzevši u obzir da čovek u proseku provede oko jedne trećine života u spavanju, veoma je bitno da podloga na kojoj spava savršeno podržava njegove potrebe. 

Idealan dušek je onaj koji zadovoljava vaše lične potrebe za udobnošću pošto je udobnost individualan osećaj. Dušek je dugoročna investicija za vaš dom, zdravlje i budućnost. Najbolji je onaj koji odgovara vašem telu, stilu života i potrebama. Zahvaljujući modernom načinu proizvodnje i upotrebi visoko kvalitenih repromaterijala renomiranih svetskih firmi u prilici smo da vam ponudimo dušeke različitih svojstava i karakteristika. Takođe treba voditi računa o godinama, polu, zdravlju, težini, telesnoj temperaturi, znojenju itd. 

Savetujemo vam da uvek isprobate dušek pre kupovine. 

Na nekoliko stvari obratiti pažnju: 

Osnova ili potpora – dušeci sa bonnell opružnim jezgrom, džepnim jezgrom, latexom ili memorijskom penom. Svaki od ovih materijala različito deluje na pritisak i pruža drugačiju potporu Vašem telu. Zapamtite da je ključ udobnog spavanja ravnomeran raspored težine tela. 

Udobnost – se postiže različitim materijalima npr. PU penom, latex-om ili memorijskom penom a zahvaljujući visokokvalitetnim tkaninama dušek postaje još prijatniji. 

Prostranost – dušek mora biti toliko prostran da osigura dovoljno prostora za slobodno okretanje kako za pojedinca tako i za partnere. Obratiti pažnju na unutrašnje mere kreveta. Svi dati modeli dušeka se mogu izraditi u svim standardnim dimenzijama i dimenzijama po želji kupca.

Sve naše dušeke možete isprobati na sledećim lokacijama:

Novi Sad, Futoška 64

Beograd, Vračar, Cara Nikolaja II 81

Beograd, Durmitorska 1,

Sremska Mitrovica Jarački put bb