Miss Elegance dušek

Dušeci sa Bonell opružnim jezgrima su i dalje najrasprostranjeniji u svetu snova i udobnosti. To su jezgra koja su sačinjena od konusnih opruga međusobno povezanih spiralom. Da bi proizveli najudobnije i najkvalitetnije dušeke, Philip dušeci su izrađeni od visoko kvalitetne čelične žice, gde su sve opruge zasebno testirane kako bi se zadržala njihova elastičnost i sprečila pojava lomova.

 

U maju mesecu, dušek sa Bonell opružnim jezgrima je na POPUSTU od 10%. Radi se o Miss Elegance seriji dušeka. 

 

Više o ovom dušeku pogledajte u nastavku.

 

Tvrdoća i postojanost  – bonnel jezgro kod ovog modela dušeka izrađeno od jače žice, veće tvrdoće prečnika 2,4mm i dodatno pojačano slojem termofiksiranog filca.

Ojačanje – ivice dušeka ojačane slojem poliuretanske pene.

Osećaj – kvalitetnim slojevima HR i memory pene dobija se izuzetna mekoća i udobnost posebno izražene kod ovog modela dušeka.

Prozračnost – poseduje prozračnu 3D traku koja omogućava bolji protok vazduha.

Tekstil – najfinija viskozna ekološka vlakna po strukturi slična pamuku dobijena od prirodnih vlakana različitog bilja kao što su soja, bambus i šećerna trska.

Trajnost – dušek izrađen na ovaj način garantuje višegodišnju udobnost i postojanost.

Cene se razlikuju u zavisnosti od dimenzija, a možete ih pogledati OVDE. Dušeke takođe možete pogledati i u našim maloprodajnim objektima u Beogradu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.