O Mister Elegance dušeku

Jedna narodna poslovica kaže da o ukusima ne treba raspravljati. Svaka osoba je drugačija, tako su i svačije potrebe jedinstvene. Neko  preferira tvrđe ili mekše dušeke, neko one sa bonnell opružnim jezgrom, džepnim jezgrom, latexom ili memorijskom penom. Svaki od ovih materijala različito deluje na pritisak i pruža drugačiju potporu vašem telu. Zapamtite da je ključ udobnog spavanja ravnomeran raspored težine tela.

Ukoliko ste vi osoba koja preferira dušeke sa bonnell opružnim jezgrom, imamo sjajnu vest za vas. U avgustu je cena dušeka MISTER ELEGANCE SNIŽENA ZA 10%.. Više o ovom tipu dušeka možete pogledati dalje u tekstu.

Mister Elegance spada u dušeke sa Bonnel opružnim  jezgrom, najrasporstranjenije dušeke. To su jezgra sačinjena od konusnih opruga međusobno povezanih spiralom.

Odlike ovog dušeka:

Tvrdoća i postojanost – bonnell jezgro kod ovog modela dušeka izrađeno od jače žice, veće tvrdoće prečnika 2,4mm i dodatno pojačano slojem termofiksiranog filca.

Ojačanje – ivice dušeka ojačane slojem poliuretanske pene.

Osećaj – kvalitetan sloj tvrđe HR pene gustine 43kg/m3 garantuje dodatnu tvrdoću i postojanost dušeka.

Prozračnost – poseduje prozračnu 3D traku koja omogućava bolji protok vazduha.

Tekstil – najfinija viskozna ekološka vlakna po strukturi slična pamuku dobijena od prirodnih vlakana različitog bilja kao što su soja, bambus i šećerna trska.

Trajnost – dušek izrađen na ovaj način garantuje višegodišnju udobnost i postojanost.

 

Cene se razlikuju u zavisnosti od dimenzija dušeka, a možete ih pogledati OVDE.