O Balance Extra dušeku

Naše telo, dok ležimo, traži najkomforniji položaj za spavanje, a kvalitet dušeka je od presudnog značaja za komforno spavanje. Kvalitetan dušek treba da omogući višesatno spavanje pri kome je kičmena muskulatura opuštena i gde su otklonjena sva druga naprezanja. Idealan dušek je onaj koji zadovoljava vaše lične potrebe za udobnošću pošto je udobnost individualan osećaj.

 Možda je baš Balance Extra dušek po vašoj meri, iz tog razloga smo tokom meseca jula za vas pripremili popust od 10% na njega. 

Više o ovom tipu dušeka možete pogledati dalje u tekstu.

Balance Extra spada u dušeke sa džepnim jezgrom. U ovom jezgru, svaka opruga je upakovana u zaseban „džepić“ koji složen u kolonu biva spojen sa ostalim „džepićima“ u mrežu tako da formira kompaktnu celinu koja je ugradnjom obostranog flaha još dodatno ojačana po rubovima. Opruge kod ovog tipa jezgara su malog prečnika tako da ih ima više u odnosu na bonnell sistem jezgara. Zahvaljujući tome ova jezgra pružaju najkvalitetniju „tačkastu“ elastičnost od svih žičanih jezgara u ponudi. Pakovanjem u zasebne male džepiće, povećava se udobnost jer svaka opruga zasebno reaguje na pritisak tela i tako proprocionalno težini svakog dela tela vrši potporu. 

ODLIKE:

Ojačanje – ivice dušeka su ojačane pojačanim slojem poliuretanske pene.

Konfor – neverovatan osećaj spavanja daje kombinacija džepnog jezgra, memory pene i navlake od prirodnih viskoznih vlakana.

Memory pena – smanjuje povratni pritisak površine za ležanje efikasno raspoređujući telesnu težinu tela čime pruža ravnomernu potporu kičmi koja ostaje u pravilnom položaju fiziološki ispravljena.

Antialergijska navlaka – svilenkasti sjaj, mekoća i prijatnost dodira

Prozračnost – ovaj model poseduje prozračnu 3D traku koja omogućava bolji protok vazduha.

 

Cene se razlikuju u zavisnosti od dimenzija dušeka, a možete ih pogledati OVDE.