fbpx

“O ukusima ne treba raspravljati” glasi narodna poslovica… Svaka osoba je drugačija, tako su i svačije potrebe jedinstvene. Možda vi preferirate tvrđe ili mekše dušeke, sa bonnell opružnim jezgrom, džepnim jezgrom, latexom ili memorijskom penom. Svaki od ovih materijala različito deluje na pritisak i pruža drugačiju potporu vašem telu. Zapamtite da je ključ udobnog spavanja ravnomeran raspored težine tela.

Ukoliko preferirate dušeke sa bonnell opružnim jezgrom, imamo sjajnu vest za vas. U julu, cena dušeka MISTER ELEGANCE je SNIŽENA ZA 10%.. Više o ovom tipu dušeka možete pogledati dalje u tekstu.

Mister Elegance spada u dušeke sa Bonnel opružnim  jezgrom. I dalje su najrasporstranjeniji dušeci sa osnovom od bonnell opružnih jezgara. To su jezgra sačinjena od konusnih opruga međusobno povezanih spiralom.

Odlike:

TVRDOĆA I POSTOJANOST – bonnell jezgro kod ovog modela dušeka izrađeno od jače žice, veće tvrdoće prečnika 2,4mm i dodatno pojačano slojem termofiksiranog filca.

OJAČANJE – ivice dušeka ojačane slojem poliuretanske pene.

OSEĆAJ – kvalitetan sloj tvrđe HR pene gustine 43kg/m3 garantuje dodatnu tvrdoću i postojanost dušeka.

PROZRAČNOST – poseduje prozračnu 3D traku koja omogućava bolji protok vazduha.

TEKSTIL – najfinija viskozna ekološka vlakna po strukturi slična pamuku dobijena od prirodnih vlakana različitog bilja kao što su soja, bambus i šećerna trska.

TRAJNOST – dušek izrađen na ovaj način garantuje višegodišnju udobnost i postojanost.

fangoshoping.com