Dušek na popustu – Smart Double

U februaru je na popustu dušek od visokoelastične (HR) pene. tj. fleksibilne poliuretanske pene sa specifičnom strukturom koja pruža adekvatnu potporu i udobnost. HR pena poseduje veliki visokootporni faktor i površinsku otpornost. Odmah nakon pritiska brzo se vraća u prvobitni položaj. Testovi su pokazali da HR pene zadržavaju prvobitna svojstva i oblik i nakon intenzivne upotrebe. U normalnim uslovima upotrebe sigurno će vam pružiti mnogo godina udobnosti. Poznato je da su pene dobri izolatori, pa tako i dušeci od HR pene zadržavaju toplotu zimi, a leti hlade. HR pena je antialergijska. Otporna je na prašinu, plesan, gljivice, insekte i promene mirisa.

Upotrebom HR pena različite gustine i tvrdođe kao i specijalnim načinom profilisanja u 7 ergonomskih zona ovaj dušek pruža mogućnost odabira tvrđe ili mekše strane za spavanje. Posebno pogodan za bračne partnere koji traže različit stepen tvrdoće!

Karakteristike:

Trajnost – dušeci od HR pena zadržavaju elastičnost i udobnost i nakon višegodišnje upotrebe.

Prozračnost – HR penu čine ćelije otvorenog tipa koje omogućavaju bolji protok vazduha od standardnih pena. Specijalnim načinom izrade Open Air tekstil omogućen nesmetan protok i strujanje vazduha po celoj površini dušeka. Prozračnošću postignuta prijatna klima spavanja tokom cele godine. 

Antialergijska svojstva – HR pena i tekstil Open Air poseduju antialergijska svojstva i otporni su na prašinu, plesan, gljivice, insekte i promene mirisa. Navlaku je moguće prati.